Yllätys ei tapahtunut, Koukal lähti Solnicki ja on 18. otsikko

Jan Koukal voitti kahdeksastoista otsikon tsekkiläisen squash squash -mestaruuden sunnuntaina. Lopussa selkeä passin jälkeen Jakub Solnicky vastasi 3: 0 joukkoihin. Koukalin tavoitteena on voittaa kaksikymmentä republikaanien voittoa. Vuonna naisten lopullinen riemuitsivat ilta otsikossa Zuzana Kubáňová vahvistaen asema kotimaan rankingissa. Vuonna viiden taistelussa hän voitti toisen kylvetään Annu SERMillä.

Voimakkain miespuolinen lopullinen vääntömomentti oli toinen joukko. Jakub Solnický alkaen Ostrava led 8: 2 ja sitten 9: 4. Mutta hän katsoi toisen sarjan kulkua kääntyi 14:12. “Se oli luultavasti vaikein hetken turnauksessa. Solnicki oli täysin kaiken. Olin myös nukkunut, joten sain helpoksi hänelle. Luotin, etten pysty pelaamaan niin, mikä vahvistettiin.Sitten katson sen jälkeen “, sanoi Koukal voittanut 34 turnausta PSA World Series.

Solnice oli jo finaaliin elämän menestys. Turnauksen aikana oli onnistunut voittaa suosinut squashisty Brno, puolivälierissä Martin Švec semifinaali viisi sarjaa kylvetään ykkönen – Daniel Mekbiba. “En voinut uskoa, että näin. Finaalissa en antaisi mitään ilmaiseksi, mutta alusta olin hyvin hermostunut tunnelma lasi tuomioistuin oli loistava “sanoi Solnický jotka tulivat vastaan ​​Koukal rynnäkköki- puolia.

” halusin pelata aiemmin puhelun ja vaihtaa yrittänyt lopettaa tai lyhentää pelin. Toisen sarjan Pelkäsin onnistuin Koukala paineita.Mutta sitten tein virheitä ja Honza näissä tilanteissa paljon enemmän kokemusta. “

Ennen sunnuntain peli oli Solnice huipussaan kansallisen turnauksen kuudenneksi näin puolivälierissä. “Solnice etukäteen lopulliseen määrään kenties suurin yllätys historian republikaanien mestaruutta”, sanoi Koukal että peliään ollut niin onnellinen. “Olen iloinen siitä, että voittanut menettämättä joukko kahdeksastoista otsikko, mutta suorituskyky ei ollut yhtä hyvä.”

Tavoitteena on saada kaksikymmentä republikaanien voittaa. Pohjimmiltaan Koukal haluaa keskittyä squashiin. “En aio matkustaa mihinkään maailman turnauksiin, mutta lähivuosien kotiotsikot ovat etusijalla. Mielestäni jonkin aikaa siellä voin voittaa. “

Jännittäviä oli naisten lopullinen.Zuzana Kubáňová ja Anna Serme, jotka enimmäkseen asuvat Ranskassa, pääsivät siihen. Kubáňová, joka omistaa republikaanisen ja maailmanmestaruuden maaleissa, oli neljännellä joukolla kaksi mitalia. Et kuitenkaan käyttänyt sitä. “Minä kieltäydyn ajattelemasta tuota hetkeä, keskittymällä itseeni, eikä sallin itseni menettää. Annička teki virheitä lopussa ja se oli luultavasti fysiikan loppua “, sanoi Kubáňová ratkaisevia hetkiä. Viides sarja hallitsi sitten 11: 9.Ottelussa Kubáňová yritti hyökätä vastustajan puolustuksesta lähtemällä. “Tiedän, että Annie on hyvä liikkuvat sivuttain, mutta liike eteenpäin hän väsynyt enemmän.”

republikaanien otsikko alisteisia Kubáňová kaiken, jopa käynnisti varainkeruukampanjaa voidakseen osallistua kansainväliseen turnauksia. “Se avasi silmäni paljon squash. Kiitän kaikkia ystäviä, jotka ovat tukeneet minua, tunnen hämmästyttävää, että tein sen “, iloitsi Kubáňová jo näyttää seuraava kohde – haluaisi saada kärkikymmenikköön sijoitusta Tsekin sulkapalloa. “He sanovat, että minä raketti vaimo, haluaisin vahvistaa,” nauroi Kubáňová.

25Tšekki Championship squash (Praha), finaalit (miehet):
Jan Koukal – Solnický James 3: 0 (3, 12, 7), Kolmanneksi: Daniel Mekbib – Petr Martin 3: 0 (9, 6, 4). Naisten Final: Susan Kubáňová – Anna Serme 3: 2 (8, -6, 8, -12, 9), kolmas Eva Feřteková – Veronica Gaultier 3 : 2 (-4, 12, -9, 8, 7).